Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Longines Conquest 1/100th Horse Racing – за любителите на конните състезания

Longines продължава своята традиция да бъде таймкийпър на конни състезания и представи новия си модел, част от колекцията Conquest - 1/100th Horse Racing – със сребрист циферблат. Компанията е таймкийпър на спортни надпревари от края на 19 век. Сега тя пуска нова линия часовници, които са необходими на хора, занимаващи се със спортове, изискващи прецизно отмерване на времето.
Серията Conquest 1/100 отговаря на нуждите на атлети, професионалисти и спортни натури. Има и интуитивен аналогов дисплей, който показва до 1/100 от секундата с отделна стрелка.
Longines Conquest 1/100th Horse Racing е хронограф, поддържащ точността на времето и се отличава с нов и уникален кварцов механизъм - L440. Този нов модел има микроконтролер с флаш памет, който позволява часовникът да се пренастройва незабавно и запис на междинни времена. Диаметърът на часовника е 41 мм. Изработен е от неръждаема стомана, а върху сребристия му циферблат са изобразени часовe, минути, секундарник на 6 часа, дата и други функции, типични за хронографите – 30-минутен хронограф на 2 часа и 12-часов хронометър на 10 часа. Стрелката в червено изобразява времето до 1/100 от секундата.
Такъв часовник със сигурност ще допадне на почитателите на конните спортове. Ще бъдете очаровани функционалността му. Същевременно визията му е изпипана до съвършенство. Той е в приятен сребрист цвят и може да се комбинира с различно облекло. Моделът веднага впечатлява с богатата си функционалност, но не това е единственият му чар. Красивата му и елегантна осанка веднага ще Ви се хареса.

Назад към всички новини
Споделете