Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Longines награждава най-елегантната гимнастичка

Компанията Longines има дълготрайно партньорство с Международната Федерация по гимнастика и е официален таймкийпър на 33-тото издание на Световното състезание по художествена гимнастика, което се провежда през тази година.

Особено в гимнастиката, движението е истинско предизвикателство, което изисква не само безупречно изпълнение, но и грация, красота и хармония – обединени от думата елегантност. Като официален партньор на 33-тото издание на първенството по художествена гимнастика в Измир, Longines представи наградата за елегантност. За да получат тази награда, състезателите са оценявани по сложни критерии.
Наградата за елегантност се дава от  1997 година насам. Сега тя отива при Яна Кудрявцева, която освен това получава и чек за 5000 долара, както и красив часовник с марка Longines. Официалният часовник на 33-тото издание на първенството по художествена гимнастика е моделът Conquest Classic, изработен от стомана, със седефен циферблат, украсен с 12 диаманта.
Яна Кудрявцева не пропуска възможността в Измир да демонстрира още веднъж, че е една от най-добрите състезателки по художествена гимнастика. Longines се въвлича за първи път в гимнастиката през 1912 година, когато пуска иновативна електро-механична система за отброяване на часовете. За над 20 години марката е била официален партньор и таймкийпър на състезания по художествена гимнастика, организирани от Международната федерация по художествена гимнастика.
Компанията Longines умело си сътрудничи със спорта и изявени спортисти. Талантливата гимнастичка Яна Кудрявцева е подходяща реклама на великолепните часовници на Longines. Тя разполага точно с качествата, характерни и за часовниците на марката – елегантност, прецизност и изящество. Този подход на партньорство с лица от света на спорта е доста сполучлив и прави марката още по-популярна.

Назад към всички новини
Споделете