Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Longines насърчава най-добрия конен състезател

Луксозната швейцарка марка Longines е официален партньор и официаленa часовникарска марка на IFHA и Международната федерация на конни състезания, която ежегодно възнаграждава изпълнението на най-големите конни състезатели за 2014 г. Събитието се състоя на 20 януари 2015 г.

Марката насърчава най-добрите конни състезатели в ранг листата, установени на международно ниво, съобразно представянето на конете в елитни състезания.

Японският състезателен кон Just A Way извоюва първата позиция и е награден като най-добрият състезателен кон на 2014 според Longines World’s Best Racehorse. На второ място е класиран японският състезателен кон Epiphaneia, победил и спечелил купата на Япония. Уникална група от коне са равнопоставени на третото място, те  представиха страните Хонг Конг, Великобриания, Ирландия и Южна Африка, чийто състезателен кон е двукратен шампион в състезанието за кон на годината. Собствениците на спечелилите коне бяха представени с елегантни часовници от Longines от завладяващата им класическа колекция. Те следват изящната линия на часовниците, които са посветени на конния спортен свят.

Собственикът на победителят Just A Way г-н Akatsuki Yamatoya, получи своят трофей, който представлява красив хронограф в розово злато и е снабден с изключителен калибър. Другата награда е копие на вазата на Longines World’s Best Racehorse. Това е кристална ваза, на която всяка година се гравира името на спечелилия приза Най-добър състезателен кон.

Колекцията часовници Conquest Classic е посветена на страстта на Longines по конните състезания. Остават верни на марката, качеството, традиция и производителността. Моделите от тази колекция притежават самонавиващ се механизъм и в същото време напълно модерен дизайн.

Назад към всички новини
Споделете