Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Lotus поддържат страстта към часовниците с нови модели

Новата година стартира с 3 нови предложения от Lotus, както за жените, така и за мъжете. Атрактивните модели са представени на широката аудитория чрез TV реклама. Те впечатляват с интересен и модерен дизайн, с който да се откроите сред останалите. Свежите хрумвания и дизайнерски решения правят Lotus все по предпочитани сред младото поколение. И това е така, защото те излъчват индивидуалност и характер. 

Дамите няма да останат безразлични към най-новите модели. Те са олицетворение на истинската женственост и красота. Вариантът 18253/1 е очарователен часовник за нежната половинка. Бяла каишка, син корпус, бял циферблат  и римски цифри върху прозрачен фон, дискретна инкрустация с кристали. Моделът е с 5 bara водоустойчивост, кварцов механизъм и размер на корпуса от 36 мм. 18128/1 е модел от благородна стомана с розово-златисто PVD покритие и инкрустирани камъни, римски цифри и името на марката върху прозрачен фон. И 18251/1, който се различава единствено по това, че е със синьо PVD покритие.

Новите мъжки попълнения са подходящи за ежедневието, те ще се съчетаят добре с Вашия стил. Предложението 18217/1  е в син цвят със златист корпус, индекси и арабски цифри. Този часовник е хронограф с диаметър на корпуса от 43 мм и 5 bara устойчивост във вода. Вторият нов модел- 18189/1 също е хронограф, но изцяло спортен със полимерна каишка, синя на цвят. Бял циферблат със сини стрелки и индекси, като дата е на 6 часа. Третото актуално попълнение 18163/2 е стилен и елегантен метален часовник със синя оксидация. Стрелките и индексите са златисти, корпусът е с размер 42 мм. в диаметър. Всички часовници на Lotus са с кварцови механизми и стъкло от минерал-кристал. Тази година на мода ще е синьото и вечният розово-златист цвят.

Назад към всички новини
Споделете