Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Maurice Lacroix и клуб Барселона създават часовници, вдъхновени от футбола

Верни на усета за партньорство Maurice Lacroix и футболния клуб Барселона демонстрират перфектна съвместна работа. В резултат на това те създават модерни часовници. Те са украсени със знака на футболния клуб , който пресъздава ценности – амбиция, качество и прецизност. Новата колекция се състои от четири модела - FCB Eliros Date – хронограф спортен FCB Pontos S,  стилния FCB Masterpiece Squelette, FCB Eliros Chronographe със съвременен дизайн. FCB Masterpiece Squelette е с диаметър на корпуса от 43 мм, както и с корпус с PVD черно покритие.

Механизмът се навива ръчно, а върху задния капак се вижда логото на FCB. Така се отдава уважение към традициите в производството на часовници. Дизайнът тип скелетон  дава възможност да се види прецизния механизъм, изработен майсторски. Черните стрелки, каишката от крокодилска кожа са със спортен минималистичен дизайн, които веднага грабват вниманието. С този модел компанията демонстрира иновативен дизайн и същевременно зачитане на традициите в производството на часовници.

Моделът FCB Pontos S представлява хронограф, който изглежда наистина добре. Идеален аксесоар е за мъжа с активен начин на живот. Същевременно може да се ползва и от елегантни джентълмени, защото се предлага и във вариант с метална верижка, която веднага го преобразява. С отличаващото се лого на FCB, гравирано на задния капак, както и с цветното лого върху циферблата, то този часовник показва ясна връзка с футболния клуб. Моделът разполага с всичко необходимо, за да отговори на динамиката на ежедневието. Той е с водоустойчивост от 20 бара. Моделът има въртяща се коронка и два бутона за натискане. Вътрешният безел също спомага за отличаването на модела. Четивността на информацията върху циферблата е добра. Като цяло моделът комбинира модерна функционалност и перфектна визия.
Maurice Lacroix - FCB Eliros Chronographe също е сред интересните четири модела. Той е с диаметър от 40 мм. Има голям дисплей за датата на 12 часа, което обогатява допълнително функционалността му. Водоустойчивостта на модела е 5 бара. Механизмът е кварцов.
Тези нови часовници на фирмата Maurice Lacroix със сигурност ще допаднат както на почитателите на елегантните ръчни аксесоари, така и на футболните фенове. Барселона е клуб, който има фенове по целия свят. Те със сигурност ще оценят дизайна на часовниците. Други пък ще оценят перфектната изработка и оригиналният подход на производителите им.

Назад към всички новини
Споделете