Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Maverick- механичен часовник от Victorinox

Съвършенството на този модел се намира във всеки детайл. Отличава се с естетически дизайн и смел градски стил. Изданието е завършено от рафиниран и престижен автоматичен механизъм, първият от колекцията Маверик, който всъщност е претекст за развитие и промяна. Victorinox - Maverick Mechanical запазва своята спортна визия и здрава конструкция в цялостния си авангарден стайлинг. Корпусът е с диаметър от 43 мм, изработен от благородна неръждаема стомана и еднпосочно въртящ се безел. Стъклото е сапфир-критал с тройно антирефлексно покритие за оптимална четливост на циферблата. С този часовник може да плувате, неговата водоустойчивост е 10 бара, които го правят безстрашен във вода. Дамската версия е с размер на корпуса от 34 мм, като това е първият механичен часовник на марката, предназначен за нежната половинка. Освен по-малкия мащаб, останалите му характеристики са същите.


12 години по-късно часовниците от тази серия се превръщат в бестселър. Идентичността на модела се запазва, но неговата естетика става по-опростена и по-мощна, а механизмът му още по-внушителен.
Victorinox - Maverick е с тъмносив циферблат и изключително здрав стоманен корпус и верижка, които го правят еднакво подходящ за градската среда или за на открито. Стрелките са покрити със Super-LumiNova, подобряваща четливостта.


Най-новото попълнение остава естетически предано на Victorinox с емблематичните си дизайнерски решения. Акцентът пада върху секундната стрелка в червено, която наподобява формата на нож от швейцарската армия. Задният капак е прозрачен и разкрива как работи Swiss made механизмът ETA 2824. Датата е разположена на 6 часа. Елегантен и здрав, Maverick е истински швейцарски часовник.

Назад към всички новини
Споделете