Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Morellato пусна нова колекция часовници Players

Водещата италианска марка за часовници Morellato обяви пускането на часовниците от колекцията  Players, която включва елегантни продукти. В нея има хронографи, чиито дизайн е изработен с невероятна прецизност. Великолепните форми, минералното стъкло и корпусът от неръждаема стомана и с PVD  покритие с цвят розово злато, допълнено с кожените каишки, правят визията им наистина очарователна.
В линията на марката има богата гама от модерни в технологично отношение и иновативни часовници, изработени с голямо внимание и майсторство от екип от сръчни майстори. След стриктен контрол на качеството и тестове всеки часовник  на Morelatto се е превърнал в един първокласен, висококачествен и елегантен модел.
Много от моделите са изработени от благородни метали и украсени с диаманти. Всеки от тях прибавя повече стил към излъчването на собственика си и е ценно попълнение сред аксесоарите му.
По повод на новата колекция актьорът Ние Нитин Мукеш споделя следното: „Morellato винаги предлага перфектната комбинация от лукс и стил и същевременно моделите на марката са уникални по свой собствен начин. В моя  филм ‘Players’ („Играчите”)  всеки ще може да получи представа за новата колекция , която включва много стилни модели и същевременно представляват отражение на собственото ми усещане за стил”.
Характерният италиански дизайн личи във всеки часовник Morellato. Те са по-елегантни и същевременно веднага привличат вниманието, защото са специфични. Подкрепена от богато наследство по отношение на производството на часовници, марката продължава да заема добри позиции на европейския пазар. Историята й започва преди почти век, когато Джулио Мореллато в края на Първата световна война отваря свой магазин за бижута и часовници заедно със своя брат.
Тайната на успеха на Morellato се дължи на акцентирането върху лукса, който не се разбира повече като екстравагантност, а като необходимост и начин за подчертаване на нечий стил и класа. Заложете на моделите на марката за подарък и определено няма да сбъркате.

Назад към всички новини
Споделете