Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Най-новата лимитирана серия от Porsche Design – Chronotimer series 1 Rennsport Reunion V

Ако вкусът Ви за часовниците е породен от любов към всичко луксозно, то Porsche Rennsport Reunion V е едно събитие, което не бива да пропускате. Провежда се на всеки 3 години, като обединява най-добрите примери на автомобилите Порше от конкретната производствената линия. Добре известен със своите творения, които не винаги са свързани с автомобилизма, Porsche Design пуска нов часовник с който да отбележат това емоционално събитие. Моделът е лимитирана серия, следваща стъпките на моделите хронографи от 1972 и 1980 г. Събитието се проведе от 25 до 27 септември в Калифорния, като това е най-голямото събрание на състезателни коли Порше и драйвъри, конкуриращи се за победата. На тази сцена за първи път бе показан и новият лимитиран часовник от Porshe Design, пуснат само в количество от 25 бройки.
Порше Дизайн внимателно подбира производители от всички крайща на света и най-вече от Германия, Италия и Швейцария. Стремежът на това творческо начинание да откликват на бъдещите мъже и жени, предоставяйки им продукти с елегантна естетика и качествено изпълнение. Модерната линия на марката Porsche Design се разпространява в публичното пространство вече над 40 години от свето създаване и съответно може да бъде окачествена като водеща сила в тази област. Производителите винаги са готови да протегнат ръка към една нова сфера на дизайна.
Марката също така има история в областта на часовникарството. През 1972 г. Тя пуска хронограф, който бива последван от титанов хронограф. През 1980г. тези модели могат да се похвалят с изключителна четливост и техническа специфичност. Най- новото попълнение се отличава с механизъм ETA Valjoux 7750 . Лимитираната серия Rennsport Reunion V е с мощност на резерва до 48 часа. Класически размер на корпуса от 42 мм. в диаметър. Часовникът е изработен от титаний с черно PVD покритие, което му придава абсолютни завършен и стилен вид. Датникът е разположен на 4 часа, а самото лого на марката гордо заема място на 3 часа. Дизайнът е завършен от черна кожена каишка с кръстосани декоративни шевове в светлосин цвят. Часовникът пресъздава духът на истинския състезател.

Назад към всички новини
Споделете