Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Най-новият G-Shock- предназначен за пилоти

Колекцията G-Shock се обогати с три нови модела. Те са способни да показват времето едновременно в два града, това позволява да сте осведомени за часа за дестинацията от която тръгвате и там, където ще пристигнете. Всичко това е допълнено от компас и функции на термометър.

Casio Computer Co., Ltd на 30 март в Токио обяви тези най-актуални предложения към серията на G-Shock. GA-1100 са трите най-нови модела на марката, които са проектирани и предназначени за самолетни пилоти. Широкият спектър от функционалност и характерният удароустойчив дизайн, ги превръщат в привлекателни не само за пилотите, но и за феновете на ръчните часовници със спортен стил.

Моделите са предназначени за пилоти, защото върху циферблата едновременно се виждат две времена в два различни града. Много лесно и практично за използване, основните стрелки показват първото време, а в по-малка аналогова скала на 9 часа се вижда второто време. При пътуване със самолет, пилотът само с един поглед ще може да види двете времена и съответно да изчисли времетраенето на полета, както и да се движи по график. Часовникът може да настрои да показва на големия циферблат времето „у дома” или световното време. Вграденият термометър е удобна функция за постоянна осведоменост относно температурата наоколо. Не може да пропуснем да отбележим, че моделите Casio G-Shock - GA-1100 са оборудвани с LED осветлени със завидна яркост, даваща стабилна видимост на часа в тъмното.

GA-1100 са с бели островърхи стрелки и показатели, положени върху черен фон и оформени така че да изглеждат като датчик в пилотска кабина. Избрани са контрастиращи цветове, които не само акцентират дизайна, но същевременно спомагат за бързата информационна ориентация по време на полета.

Casio успешно интегрира тези функции и характеристики на дизайна по начин, който прави новите модели перфектните часовници за пилоти.

Назад към всички новини
Споделете