Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Baume & Mercier с красиво „обещание” за Свети Валентин

В седмицата на любовта всичко е любов. Тя витае във въздуха, блика от витрините и неуморно напомня за себе си чрез влюбените двойки, вървящи ръка за ръка с огромни букети и плюшени сърца. Денят на Св. Валентин е облечен в червено-розова премяна. Всичко това засилва в нас усещането за близост, кара ни отново да се вгледаме в любимия човек и да му заявим обичта си.

Швейцарската компания Baume & Mercier също ще отбележи наближаващия празник по един различен и уникален начин. Типично в техен стил, луксозната часовникарска марка ще отпразнува 14 февруари с два нови модела от серията Promesse. Името звучи като обещание за вечна любов. Какъв по-оригинален подарък от нежен часовник-бижу за специалната дама.

Не се съмнявайте, че новите модели ще впечатлят половинката Ви, защото дизайнерите им са заложили на ефирен дизайн с прилежаща премереност и изящество.  Promesse 10160 е естетически издържан във всяко отношение. Циферблатът е от бял седеф в съчетание със сребристи римски цифри, индекси и нищо повече. Максимално рафиниран и нежен. Безелът е с овална форма, а върху него фино са инкрустирани бляскави диаманти. Верижката е от полирана стомана, за да не се изгуби цялостният ефект.

Другото предложение в с циферблат от естествен седеф, върху който са изписани римски цифри в компанията на диамантени индекси. Диаметърът на корпуса е по-голям 34 мм, в сравнение с предния, който е 30 мм.

Акцентът за този любовен ден е върху гърба на часовниците, където може да бъдат гравирани нежна дума или инициали. Специален подарък за най-специалния човек.

Назад към всички новини
Споделете