Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Casio G-Shock G-Aviation GW-A1100

Когато става дума за наистина издръжливи часовници, то има една серия от модели, чието име веднага изниква в съзнанието - G-Shock на Casio. G-Shock G-Aviation GWA1100 е ново попълнение. Здравеняците на японската марка са се доказали през годините и имат много почитатели. Предлагат се с различен дизайн и богата функционалност.

Новият Casio G-Shock GW-A1100 е голям и с горда осанка. Той е с диаметър на корпуса от 54 мм – това определено е един забелязващ се модел. Притежава интересната комбинация между сверяване с радио сигнал и соларна батерия. Благодарение на нея той ще работи продължително и ще бъде винаги точен.

Но това не е всичко. Моделът е предназначен за любителите на заниманията на открито и е оборудван с дигитален компас, хронометър, а водоустойчивостта му е 20 бара. Ако планирате да пътувате нанякъде, то този часовник ще Ви послужи с функцията си Световно време и ежедневната аларма. Луминисцентното покритие на стрелките и автоматичното включване на LED осветлението дават възможност за разчитане на данните върху циферблата и в тъмна обстановка.

При толкова много функции все пак големият циферблат си остава със значително изчистен дизайн. Това е добре, защото потребителският интерфейс на тези аналогови модели може да бъде понякога объркващ.

Със сигурност такъв модерно изглеждащ часовник и с толкова богати функции ще Ви бъде практична компания в ежедневието. Заложете на него и ще бъдете в крак с времето.

Моделите от серията които можете да намерите при нас: Кликни тук

Назад към всички новини
Споделете