Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Certina привлича внимание с иновативен модел

Екипът на Certina не веднъж e привличал внимание с модерния си подход по отношение на производството на часовници. Влага присъщия си усет за майсторска изработка на спортни часовници и този път при модела си DS Multi-8.
Задвижването е кварцово и са съчетани предимствата на аналоговите и дигиталните технологии. Това става възможно благодарение на механизма ETA.
Часовникът със сигурност ще се хареса на почитателите на пътуванията и на хората с динамично ежедневие. Със спортно-елегантната си визия  е подходящ аксесоар както към изискан костюм, така и към по-ежедневно облекло. Сред функциите му  са двойна часова зона  и други, типични за хронографите.
Едно натискане на някой от трите контролни бутона е достатъчно, за да стане ясно колко богат на възможности е моделът. Алармите на часовника са с вибрация и звук. Стрелките, маркерите за часовете и арабските цифри са с луминисцентно покритие Superluminova.
Върху централния бутон пък може да се види монограмът DS, който веднага информира, че става въпрос за часовник, оборудван с популярната технология Double Security, подсигуряваща надеждност и здравина на модела. Часовникът се предлага във варианти с метална и с кожена каишка.
Certina не спира да изненадва приятно клиентите си с модерни по отношение на външност и функционалност часовници. Моделът DS Multi-8  не прави изключение. Българският клиент също има възможност да си го закупи. Модели от серията се предлагат на изгодна цена в сайта ни, вижте тук.

Назад към всички новини
Споделете