Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Елегантен градски часовник Freelancer от  Reymond Weil

Последната оферта от швейцарския производител на часовници Raymond Weil e  Freelancer с елегантна и модерна визия. Колекцията стартира от самото началото на семейния бизнес, като стремежът е да въплъщава независимия и мечтателен дух на основателя на компанията. Най-новият модел изпъква с отличителен характер и стил сред всички останали. Полирана стомана с черно PVD покритие и сиво-черен циферблат, с акцентиращи оранжеви стрелки, са само част от неговото неповторимо излъчване.

Часовникът е с размер на корпуса от 42 мм. и автоматичен механизъм с мощност на резерва до 46 часа. Елегантното и класическо излъчване са един прекрасен избор за градската среда. В бял прозорец, за по-добра четивност, са разположени датата и деня от седмицата. В кръг отстрани на циферблата е отбелязана тахиметрична скала. Новият модел на  Freelancer е спортно-елегантен хронограф, като стрелките на скалите ясно се открояват в своя искрящ цвят.

Каишката е в класическо черно от естествена кожа. Коронка на винт и гарантирана водоустойчивост 10 bar, с които може да се къпете и плувате. Колекцията  Freelancer е поредното напомняне на швейцарската компания за нейната независимост. Идеята за уникалните часовници е плод на въображението на Ели Бернхайм, внук на Реймонд Уейл и изпълнителен директор на фирмата. Серията е въведена, когато той се присъединява към семейния бизнес през 2006г.

Часовниците са създадени в чест на свободолюбивия дух и личностите, които искат да останат господари на собствената си съдба. Часовниците от тази серия продължават своето развитие, запазвайки своите функции, които всъщност ги правят толкова специални. Неслучайно стават едни от най-продаваните модели на Raymond Weil.

Назад към всички новини
Споделете