Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Лимитиран дамски модел Tour Eiffel от SAINT HONORÉ

Миналата пролет френската часовникарска марка SAINT HONORÉ, отпразнува своята 130-годишнина с мъжки часовник TOUR EIFFEL. Моделът вече е достъпен в по-малък размер, предназначен за нежната половина от населението. Серията е вдъхновена от емблематичната Айфелова кула, пресъздавайки част от нейните детайли. Корпусът е метална изработка в унисон с известния парижки паметник, а това превръща механичния часовник в уникално колекционерско бижу. То предоставя възможността на изтънчените жени да носят на ръката си символа на Франция. Айфеловата кула е построена през 1889 г. В чест на световното изложение по случай 100-годишнината от Френската революция.

Паметникът се превръща в атракция и емблема на Париж, привличаща над 7 милиона посетители годишно. Кулата е висока 324 м. С прякорите “la Dame de Fer” (“Желязната лейди”), “la Grande Dame” или “la Dame de Paris”, Айфеловата кула величествено присъства в новият дамски часовник от SAINT HONORÉ, задвижван от автоматичен калибър. Безелът и циферблатът са с характерната решетъчна структура. Коронката е украсена със същия уникален релеф.

Елегантен и различен този часовник е с ограничено количество от 500 броя. Той въплъщава обаятелния дух на една историческа епоха. Моделът се предлага с бяла кожена каишка с полиран стоманен корпус или с кафява кожена каишка и корпус с PVD покритие от розово злато. Новият TOUR EIFFEL е роден да удовлетвори почитателите на фините дизайни и механизми. Направете предложението на SAINT HONORÉ част от Вашата лична история.

Назад към всички новини
Споделете