Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Новата линия Promesse от Baume & Mercier

Baume & Mercier години наред вдъхновява мъжете с елегантните си и стилни колекции като Clifton. Миналата година обаче, швейцарската марка лансира нова линия дамски модели, повлияна от класическите часовници от 1970.

Първите дамски модели на марката са пуснати в продажба далечната 1918г., когато учредителите на марката William Baume и Paul Mercier, започват да правят часовници в стил Art Deco. Сред най-забележителните са наградените Marquise, Mimosa, Galaxy и Stardust.

Колекцията Baume & Mercier Promesse е първата изцяло нова линия от едно десетилетие насам. Тя се състой от 14 модела, с диаметър 30мм и 34 мм, като една част от тях са кварцови, а другата автоматични. Предлагат се във няколко варианта - с каишка от телешка кожа, метална верижка и сатенена каишка. Корпусите са с овална форма, украсени с розово злато и диаманти, циферблатът е от седеф. Baume & Mercier описва естетика на дизайна на новата колекция като визуална интерпретация на вълничките, образуващи се от паднала капка вода.

Всички часовници са с римски цифри на 12,3,6 и 9 часа. Моделите са с 10182, 10183, 10184, 10162 и 10163. Стъклото е от сапфир-кристал.

Назад към всички новини
Споделете