Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Нов автоматичен часовник от Baume & Mercier

Колекцията Hampton на Baume & Mercier навършва 20 години, като по този повод представя два нови автоматични часовника от серията. Юбилейните модели се отличават с голяма дата и мощен резерв. Те са създадени, за да отбележат и отпразнуват 20-годишното присъствие на класната колекция Hampton от Baume & Mercier. А тя е доказателство за качеството и стила на марката. С подобрен и лъскав дизайн, моделите притежават класическите атрибути на един ръчен часовник, с които всъщност серията става известна. Уникално изчистено съчетание от бял циферблат с арабски цифри в бяло или златисто, както и големи стрелки в синьо или любимото златисто. Всичко това се намира под кристален похлупак, даващ безупречна видимост на часа. Часовниците са истински швейцарски автомати. Задният им капак е прозрачен и директно може да видите как работи механизмът.

Baume & Mercier - Hampton 10155 съчетава сложност и простота едновременно. Корпусът му е правоъгълен със следните размери: 31 х 47 мм. и само 10 мм. дебелина. Полираната стомана е перфектно решение срещу износване при ежедневно ползване. Водоустойчивостта му е 5 bar и позволява да се къпете с него, без да му навредите. Типичен часовник за градското население, показва час, минути и секунди, какво повече Ви трябва. Стилният дизайн определено е засилен от традиционния му характер. Датата е разположена в самостоятелно прозорче на 6 часа. Каишката е от черна крокодилска кожа със сигурна стоманена закопчалка, истинско бижу за всеки изискан мъж.

Другият модел Hampton 10156 отговаря на същите характеристики. Единствената разлика са златистите стрелки и арабски цифри, както и кафявата кожена каишка. С изящните си линии тези юбилейни модели са перфектно допълнение към костюма на всеки сериозен мъж с усет към стила.

Назад към всички новини
Споделете