Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Нов Baby-G с леопардов принт

Casio Computer Co., Ltd.  обявиха най-новото си попълнение в серията BABY-G. Часовниците BA-110LP Leopard са с интересен леопардов принт. Моделът  BA-110 е наследил някои от особеностите на  G-SHOCK GA-110 –  по отношение на дизайн и комбинирането на аналогов и дигитален дисплей, както и предна част, която е релефна. BA-110 е компактен и тънък и пасва на фината дамска китка. Същевременно спортното му излъчване ще привлече вниманието на жените, които предпочитат уличния стил.

Новата серия модели BA-110LP са с леопардов принт – той се вижда включително и върху каишката и безела. Тези часовници са перфектен аксесоар за всяка дама, почитателка на активния начин на живот.

Моделите от тази серия на Baby-G се предлагат в три различни цвята.  BA-110LP-4A е в привличащо погледа розово, докато BA-110LP-7A е в класическо бяло и със стрелки в розово. BA-110LP-9A е в кафяво и с циферблат със златисти елементи. Използвани са метални акценти за дизайна на циферблатите на всички нови модели и това им придава още по-интересно излъчване.

Водоустойчивостта на всеки от часовниците е 10 бара. Затова собственичките им могат да плуват с тях спокойно, докато са на ръката им. Моделите са оборудвани с хронограф, 5 ежедневни аларми, ежечасов сигнал, изцяло автоматичен календар, както и с LED  осветление. Размерите на всеки от моделите са 46.3 х 43.4 х 15.8 мм. Тежат около 45 грама.

Тези интересни модели с леопардова окраска няма как да не привлекат вниманието Ви. Те  са в жизнерадостни цветове и същевременно достатъчно здрави, за да са с Вас навсякъде и да не се плащат от различни предизвикателства, като намокряне и удар. С такъв приятел на ръката си тя има сигурна компания.

Назад към всички новини
Споделете