Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Нов часовник на Garmin с GPS е верен приятел на спортиста

Часовниците, предназначени за бегачи, са подходящи за такъв тип дейности, но не са практични, когато става дума за ежедневна спортна активност. Екипът на Garmin  се е постарал да промени това, като комбинира два от най-популярните модела часовници Forerunner 10 и фитнес гривната vivofit в ново устройство, наречено Forerunner 15. То е всичко онова, което очаквате от GPS часовник Garmin – проследява изминато разстояние, ритъм и изгорените по време на тичане калории. Същевременно е подходящ за носене всеки ден. Има и тракер, проследяващ активността, който Ви окуражава да станете и да се движите, ако сте се задържали твърде дълго на едно място.

На онези, които искат нещо повече, от предлагат допълнително монитор за проследяване на ритъма на сърцето, подходящ за Forerunner 15, както и крачкомер. Докато тренирате във фитнеса, малък крачкомер ще Ви подсигури, че тренирате правилно, освен ако изобщо не се движите. Когато се върнете вкъщи след тренировка, контактуване с участници в онлайн общността Garmin Connect може да Ви помогне да анализирате своите постижения и Ви предлага предизвикателства, за да поддържа мотивацията Ви.

Часовникът е доста практичен и разполага с модерни функции, които ще се харесат на всеки любител на активния начин на живот. Производителят Garmin се е доказал, като предоставящ на клиентите си часовници, които биха задоволили и най-големите им претенции по отношение на качество и възможности. Ако сте спортна личност-любител на силните усещания – то няма как да подминете равнодушно продуктите на тази марка.Сложете новия модел на Garmin на ръката си и той ще е Вашият точен ориентир по време на тренировка. Сега и Вие – приятели и посетителите на сайта Vip-Watches.Net  можете да  закупите модел на марката.

Назад към всички новини
Споделете