Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Нов часовник с Bluetooth на Casio показва коя песен слушате

След  появата на смарт часовниците екипът на Casio  предприема относително опростен подход към своите часовници с Bluetooth -  подсигуряват осведомявания и кратки превюта на постъпващи съобщения и имейли. Новият  GBA-400 обаче стига по-далече – той може да ти каже коя песен се възпроизвежда  в момента.

Копче отстрани на часовника Ви позволява да осъществите безжичен контрол върху възпроизвеждането на музика на Вашето свързано с Bluetooth устройство. GBA-400 разполага с ново приложение, което изобразява името на песента на малкия LCD  дисплей на часовника. Така  благодарение на него ще можете да си свалите песента, когато ровите из интернет с през смартфона си. Новият часовник не е по-евтин спрямо други Android смарт часовници, които са се появили на пазара. Когато става дума за батерия обаче, не е нужно да зареждате часовниците на Casio всяка нощ. Те могат да работят с месеци, дори над година преди да е необходима подмяна на батерията. 

Casio е отдавна утвърдена на пазара на часовници марка, която за пореден път демонстрира иновативния си подход. В случай той ще се хареса не само на любителите на модерните технологии, но и на меломаните. Те ще могат да се ориентират за името на любимата песен, която слушате в момента на мобилното си устройство.  Такъв модел е и великолепен подарък. Затова не се колебайте да го изберете и да направите приятна изненада. Casio винаги знае какво да предложи на клиентите и този път не изневерява на стила си да ги изненадва приятно.

Назад към всички новини
Споделете