Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Нов спортен часовник Casio е съвместим с фитнес приложения за iPhone

Моделът Casio STB-1000, който е с Bluetooth технология и е представен за първи път през 2011 година, вече може и да проверява лични данни от фитнес тренировки, предоставени от популярни мобилни приложени. Същевременно контролира музикалния плейър на смартфона и предоставя още интересни възможности.
С новия STB-1000 Casio увеличава бройката на спортните си часовници, съвместими с iPhone. Моделът може да проверява данни от тренировки – ритъм и дистанция, изминало време, пулс и други. Същевременно разполага и с важни за всекидневието на всеки динамичен човек екстри – ежедневни аларми и таймер за обратно броене.
„STB-1000 е идеален аксесоар за спортните натури, които носят по време на тренировки своите iPhone-и”, споделя изпълнителният директор на Casio Америка. Той добавя, че моделът има съвместимост с много приложения,живот на батерията до 2 години и е водоустойчив, което го прави подходящ за носене по време на тренировки.  
На онези, които обичат да слушат музика, докато правят упражнения Casio STB-1000 позволява да работят с музикалния плейър на iPhone, без да е нужно да имат достъп до самия смартфон. Собствениците на такъв часовник могат да пускат и спират песни, използвайки бутоните на часовника, както и да регулират силата на звука или да преминават на друга песен. Дори и да не е свързан с iPhone новият спортен модел на Casio предлага богат набор от практични функции и има памет за до 120 обиколки.
Екипът на Casio  планира да разшири бройката на фитнес приложенията,  които могат да се ползват от собствениците на STB-1000. Давайки възможност на собствениците на такъв часовник да променят  фитнес приложенията, без да сменят часовника, те ще могат да разглеждат данни от различни спортове. Това ще увеличи практичността от ползването на STB-1000.

Назад към всички новини
Споделете