Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Новак Джокович носи Seiko Astron с GPS и соларна батерия

Когато Новак Джокович избира Seiko за свой партньор, то колекцията Astron GPS Solar определено привлича вниманието му. И оттогава носи  модел от колекцията на ръката си.
Новият Seiko Astron GPS Solar Novak Djokovic Limited Edition е с нов калибър, който е представен на изложението Базелуърд 2014 година. Този впечатляващ модел, както и всички други от колекцията Aston, се настройва спрямо всяка часова зона по света с натискането на бутон. Независимо къде точно Новак се състезава за слава на тенис корта то винаги може да разбере какъв е точният час, когато погледне към ръката си.
Така не му е нужно всеки път да го наглася, докато пътува от едно място към друго.

Калибърът 8X82 предлага на Новак възможност за работа с две нови функции - 6-часов хронограф и електронна функция в коронката за по-лесни настройки. Освен това новият часовникът е с 30 % по-малък от вече съществуващия модел с 7Х калибър. Намаляването на размера е постигнато чрез новата технология за пестене на енергия. Тя позволява на часовника да се свързва с GPS  мрежа посредством по-малка антена.Seiko - Novak Djokovic Limited Edition има уникален дизайн, защото безелът е изработен от керамика и е в черно. Има здрава силиконова каишка, а корпусът е с покритие в цвят розово злато. Върху гърба се вижда името на Новак, както и неговия подпис. Всеки от часовниците разполага със собствен сериен гравиран номер.

Това лимитирано издание е само в 2500 бройки. Предлага се в кутийка с лично послание от Новак Джокович.

Диаметърът на часовника е 44.6 мм, а дебелината му – 13.3 мм. Що се отнася до водоустойчивостта – тя е 10 бара и означава, че моделът е не само красив, но и не се плаши от намокряне, докато плувате. Стъклото на часовника е от сапфир-кристал. Силиконовата каишка е здрава и с удобна закопчалка.

Назад към всички новини
Споделете