Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Новата колекция на Hamilton във „военни” цветове

Най-новата колекция Khaki Pilot Pioneer Aluminium на световноизвестната марка Hamilton изненадва с модерните си цветове и използваните материали. Моделите са изработени от алуминий, който осигурява лекота при носене. Лек, гъвкав и евтин, алуминият е често използван в определени сектори, включително транспорт и аеронавтика. Този сребрист на цвят метал придобива все повече влияние върху часовникарската индустрия. И това може да видим в най-новата серия на Hamilton, съставена от 4 модела. Може да избирате между следните, вдъхнати от военните униформи, цветове – каки зелено, командос черно, тъмно сиво и пясъчно бежово.

Часовниците са предназначени за истинските мъже с активен начин на живот, затова производителите са заложили на здрави и издръжливи материали. Корпусът е с диаметър от 41 мм.- средно голям. Циферблатът е изобразен по еднакъв начин и при четирите модела, разликата е само в цветовата гама. Нюансите са с метален блясък, който създава усещането за стил и класа. Корпусът е полиран или с цветно PVD покритие. Аналогово представяне на часа чрез стрелки, арабски цифри и индекси, обхванати от черен или сребрист пръстен. Датата е разположена на 3 часа в бяло прозорче.

Часовникът е автоматичен с голяма мощност на резерва, предвиждащ работа до 80 часа. Което Ви гарантира малко повече от 3 дена работа без да се носи.
Текстилената каишка и използваният алуминий подобряват лекотата на Khaki Pilot Pioneer Aluminium и носенето му е почти неусетно. Дизайнът е спортно-елегантен с умело съчетание на всички елементи, подбрани специално от марката. Качеството и стилът са гарантирани.
Брандът Hamilton успешно съвместяват американският дух със швейцарските технологии. Това е марка лидер сред автоматичните часовници с над 120-годишна история в бранша.

Назад към всички новини
Споделете