Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Нови модели Edifice с двоен сензор и флуоресцентно осветление

Casio обяви дебюта на два нови часовника от серията си Edifice - ERA-300B-1AV и ERA-300DB-1A2V. Това дуо прибавя към продуктовата гама на Casio прибавя интересната комбинация от модерност и функционалност към ежедневието на всеки мъж. Те са оборудвани и с фосфоресциращи стрелки и  имат водоустойчивост от 10 бара.
Благодарение на технологията си двоен сензор, най-новите модели на японската марка разполагат с функции като дигитален компас и термометър. В режим дигитален компас секундната стрелка на часовника сочи север. Освен това часовниците разполагат с екстри като световно време, 4 ежедневни аларми, хронометър и памет за до 100 обиколки.
Моделите са с модерен и същевременно изтънчен външен вид, безелите им са с PVD покритие. ERA-300B-1AV е със силиконова  каишка и червени и оранжеви акценти по циферблата, докато ERA-300DB-1A2V е с метална верижка и сини и бели акценти по циферблата. Всеки от индексите за часовете, както и стрелките, са покрити с флуоресцентен материал, който подсигурява ярко осветление на циферблата. В добавка има и луминисцентно покритие, което осигурява продължително осветление в тъмното, след кратко излагане на светлина.
В рамките на десетилетия екипът на Casio предоставя стилни и мултифункционални часовници, които клиентите могат да носят както в офиса, така и в свободното си време. Според изпълнителния директор на Касио Америка най-новите попълнения в колекцията Casio Edifice притежават модерни технологии и същевременно са достатъчно стилни за  ползване в работна обстановка.
Колекцията Edifice на Casio се отличава с модели с неповторимо елегантно излъчване и класа. Новите продукти в нея със сигурност не изневеряват на традиционното за марката високо качество, иновативност и екстри, които ги правят практични допълнения към ежедневието на своите собственици.

Назад към всички новини
Споделете