Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Новите Rado HyperChrome

Rado винаги се е асоциирала с качествени часовници, с иновативен дизайн и материали. Новите модели на марката, представени на тазгодишното издание на BaselWorld също не са изключение. На него бяха представени нови попълнение към линията HyperChrome collection. За тяхнoто производство е използвана иновативната Plasma керамика, която се отличава със своята изключителна издръжливост и устойчивост на надраскване.

Rado HyperChrome Automatic XL ще бъде лансиран през есента. Корпусът му е големина от 42 мм. Часовник е в цвят бронз, с акценти от PVD покритие цвят розово злато по стрелките и индексите. Коронката е изработена от неръждаема стомана, също с PVD покритие. Automatic XL има три централно разположени стрелки и дата на 3 часа.

Тежката артилерия в серията е представена от Rado - HyperChrome Automatic Chronograph XXL Tachymeter. Той е изработен от тъмно сива plasma керaмика с розово-златисти акценти. Диаметърът на корпуса е 45 мм. Тахиметричната скала, гравирана на външния ринг е покрита със Super-LumiNova - за отлична видимост във всякакви условия. Циферблатът е оборудван със стандартните за хронограф три скали и дата между 4 и 5 часа.

Hyper Chrome Automatic Limited Edition излиза тази пролет в лимитирана серия от само 600 броя. Той е по-женствен и елегантен, с диаметър само 36 мм. Моделът има 56 инкрустирани диаманта на своя керамичен корпус. Цветът му съответства на този на по-големите му братя от серията, със задължителните елементи с покритие от розово злато.

Назад към всички новини
Споделете