Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Новият Edox Chronoffshore-1 покорява вълни

Швейцарският производител на часовници Edox представя нова колекция – Chronoffshore. Тези часовници издържат на екстремни условия, каквито се срещат в офшорните състезания с моторници – най-трудните водни спортове в света, в които Edox няма да Ви предаде. Chronoffshore-1 е спортен хронограф с автоматичен механизъм. Изключително здрав, надежден и многофункционален модел, предназначен за търсачите на силни усещания. Корпусът е с размер от 45 мм.

Механизмът е Valjoux 7750. Впечатляващият керамичен безел в черно е съчетан с черен циферблат, украсен с наподобяващ шах-матна дъска акцент. В три отделни скали се намират данните за хронографа. Те са със сиви фосфоресциращи стрелки, за да ги разчитате дори в лоши метеорологични  условия. На три часа са разположени датата и деня от седмицата. Часовникът разполага с тахиметрична скала. Перфектен избор за господата, които търсят модел с широк спектър от функции, но същевременно с модерен и практичен дизайн.  Корпусът е изработен от благородна стомана, стъклото е сапфир-кристал, неподатливо на надраскване.

Новият модел притежава завидна водоустойчивост от  50 бара , което го прави любим на спортните ентусиасти в света на водните състезания. Морският облик на часовника Edox - Chronoffshore-1 е завършен с черна каишка от полимер и е свидетелство за дългогодишната традиция на Edox за производството на отлични в техническо отношение часовници за водни спортове. Edox е независима компания, основана през 1883 г. През дългогодишния си опит те се утвърждават като едни от най-големите производители, заради многото новаторски въведения в часовникарски бизнес.

Назад към всички новини
Споделете