Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Новият модел на Certina - DS-1 Automatic Small Second

Certina винаги са играли активна роля в моторните спортове. Компанията е официален партньор на Зубер F1 Team още от 2005 година, както и на световния рали шампионат на ФИА, като официален измервач на време от 2013 година. На пръв поглед новият модел изглежда като един класически часовник със стилен и изчистен дизайн. Ако, обаче, се вгледате по внимателно и по-отблизо, Вие ще видите всичките колоритни функции, заложени в DS-1 Automatic Small Second.

Новият модел се отличава  с леко сапфирено стъкло с антирефлексно покритие от двете страни и полиран стоманен корпус в метален цвят. Под този ефирен купол се намира черен циферблат със стрелки и антрацитни индекси, покрити със Super-LumiNova, за да ги виждате достатъчно отчетливо в тъмните часове на деня. 41 мм. е диаметърът на часовника, който обгръща самонавиващия се автоматичен механизъм ЕТА 2825-2. Той е оборудван с известната система на Certina - DS (двойна защита), което гарантира неговата надеждност и водоустойчивост. DS-1 Automatic Small Second на Цертина е с водоустойчивост от 10 бара. Като акцент върху циферблата е поставен секунадрникът в отделна аналогова скала със малка стрелкичка и фини индекси. Разположението е на 9 часа. Точно отсреща на 3 часа в бяло малко прозорче се отразява датата. Моделът се предлага с 5-редова стоманена закопчалка или черна кожена каишка с транспарантно закопчаване.

С това безкомпромисно, във времево отношение, бижу за мъжката ръка, ще се почувствате като истински състезател, а защо не и шампион в ралито, наречено живот.

Назад към всички новини
Споделете