Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Новият Rado HyperChrome 1314

Дамата, която обичате определено заслужава красив часовник, който да запази красотата си през годините. Швейцарската марка Rado е специалист в изработката на изящен часовникарски дизайн. Те стават популярни, залагайки на иновативния външен вид с оптимално стилизиран външен вид. Създават едно съвременно излъчване на ръчния часовник, който да направи впечатление само от един поглед. През годините Rado усъвършенстват все повече и повече своите продукти, запазвайки изисканото им излъчване. Производителите използват само висококачествени материали, за да подобрят завладяващият луксозен вид във всяка следваща колекция. Желанието им е да създадат часовник, който да съхрани красотата си през времето и да отговори на красивото излъчване на своята притежателка. Rado го постигат с новите си модели в лимитиран вариант - HyperChrome 1314.

С този високотехнологичен керамичен блясък може да бъдете сигурни, че добрият им външен вид няма да избледнее с времето. Красивите попълнения HyperChrome 1314 в класическото черно и бяло издание се открояват диамантени индекси и много фини златисти стрелки. Те правят усещането за нежна женственост истински осезаемо. Една изключителна феерия от премереност и изтънченост, допълнени от бялата или черна керамика, използвана за изработката им.

В китайката култура често числата носят богато смислово значение. Едно от тях е 1314, което звучи подобно на думата завинаги. Понятието често се използва по отношение на любовта.  Не случайно еизбрано да краси задния капак на последните модели HyperChrome.
Цифрите по подобен начин откликва на мечтата на Rado да създадат часовници с вечна красота. А описаните модели несъмнено могат да бъдат класифицирани като такива.

Назад към всички новини
Споделете