Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Оригиналност и екстремен стил от Certina в новия DS Eagle Chrono Automatic

Създаден да отговаря на изискванията и на най-взискателните любители на часовници,
новият модел на Certina - DS Eagle Chrono Automatic е истински ловец на погледи. Привлекателен външен вид и  автоматично задвижване с високо швейцарско качество, поддържат времето с изключителна надежднсот. Елементите са закрепени с винтове, които правят механизма добре защитен. Може да избирате между три спортни дизайна – със златисто-розово PVD покритие, с черно PVD покритие или само стоманен корпус.


Погледът веднага ще се насочи към безкомпромисния характер на този модел и големия изразителен корпус с диаметър от 46 мм. Допълнителна красота излъчват коронката с цветен акцент и прозрачният заден капак с логото на марката- костенурка. През него ще виждате как се движи автоматичният ETA механизъм.

 Циферблатът е черен, но всички елементи са отчетливо изобразени, благодарение на ярктие контурни цветове, които контрасират ясно и придват завършения спортен вид. Добрата видимост е гарантирана и от сапфир-кристал стъклото с антирефлексно покритие. Изящните стрелки и индекси са с покритие от Superluminova, за да не нарушават четивността дори и при слабо осветление или пълен мрак. Каишката е изработена от здрав силикон.
Най-новото попълнение Certina - DS Eagle Chrono Automatic включва пълни хронограф функции със своите три цветни скали в зелено или червено. Буквите DS на върха на коронката са напомняне, че моделът се сглобява с помощта на надеждната и добре позната CERTINA DS концепция – да се гарантира максиамална защита на жизненоважните компоненти. Часовникът е с 20 Bar водоустойчивост и силиконова каишка, които го правят идеален за плуване и гмуркане.

Назад към всички новини
Споделете