Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Пътуване до дълбините на механизма с новия Raymon Weil скелетон

Швейцарската компания Raymond Weil чества своята 40-годишнина с ново допълнение към колекцията си от флагмански часовници. С него марката ще ви пренесе към дълбините на часовниковия механизъм. Предприемете едно  пътуване към сърцето на часовникарския опит. Новият модел е елегантен и несъмнено стилен, с размер на корпуса от 42,5 мм в диаметър. Той олицетворява ноу-хау дизайн, създаден от производителите още през 1999 г.

Класически черен цвят на корпуса, постигнат чрез висококачествена оксидация, която покрива благородната стомана. Каишката е от естествена кожа отново в луксозно черно. Самият циферблат е тип скелетона, той играе с контрастите, редувайки прозрачни компоненти и розово-златисти детайли, закачливо улавящи светлината.

Стрелките са с розова позлата и фосфоресциращ ефект в тъмното. Часовникът е със стъкло от сапфир-кристал. Широкият отвор в център на циферблата ви кани към едно предизвикателно надникване в самата сърцевина на новото попълнение, където се задвижва автоматичният механизъм на модела. Мощността на резерва е до 38 часа при пълно навиване.

Съвременният дизайн успешно улавя и духа на Raymond Weil, а именно – независимост и традиция, придобити по време на 40-годишния опит, благодарение на който са създадени вечни творения.

Назад към всички новини
Споделете