Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Покоряващо елегантните Maurice Lacroix Les Classiques Date

Семплост и разкош са неща, които на пръв поглед си противоречат. Те обаче идеално пасват, когато става дума за часовниците от колекцията Les Classiques Date.  От една страна, изчистената визия идва от наличието на три стрелки и една дата върху циферблата. Същевременно моделът притежава необходимата изтънченост. Всеки елемент e обмислен детайлно. Макар да изглеждат интересни по уникален и самостоятелен начин, то когато са комбинирани са доста привлекателни. Корпусът е с диаметър от 38 мм. Когато погледне към капака на часовника, собственикът вижда, че той е оборудван с швейцарски автоматичен механизъм Calibre ML115.
Механизмът е с покритие от Родий. Този часовник допълва мъжественото излъчване на собственика и същевременно разполага с необходимата елегантност. Циферблатът е сребрист или черен и притежава перфектен баланс между лекота във формите, линиите и тяхното комбиниране. Стрелките за часа и минутите са с луминисцентно покритие. Прозорчето за датата на 6 часа идеално пасва на хармоничните пропорции на циферблата. Корпусът е изработен от неръждаема стомана. Моделите от колекцията са с водоустойчивост от 3 бара.
Сред  тях има такива със сребристо или златисто покритие на корпуса. Някои от вариантите, включени в колекцията, са с кожена каишка, а други – с метална. Автоматичните механизми и изящната изработка със сигурност ще привлекат почитателите на луксозните модели с класическа елегантност. Те са перфектният избор за подарък на такива личности. Върху циферблата на всеки  от часовниците е изписано наименованието на марката-производител – Maurice Lacroix – това гарантира майсторлъка, вложен при производството им.

Maurice Lacroix се откроява на пазара на часовници с това, че залага на традициите в швейцарското производство на часовници и да отговарят на стандартите. Моделите от колекцията Les Classiques Date отразяват перфекционизма на екипа й, който е подходил с внимание  и ги е превърнал в едни истински желани ръчни аксесоари.

Назад към всички новини
Споделете