Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Посрещни лятото със свежо предложение от Swatch

Никой не може да улови така добре пулсът и багрите на летния сезон, както го прави швейцарският производител- Swatch. Марката винаги се е отличавала със своите „искрящи“ и идейни часовници, които е невъзможно да останат незабелязани. Оригиналните дизайнерски хрумвания превръщат съчетанието на различни елементи и пъстри тонове в цяло изкуство.

Този сезон отново радват със свежи предложения, улавящи духът и динамиката на лятото от различни краища на света. Колекцията Beach Swing носи усещането за далечни острови, безкрайни плажове, пъстри папагали и аромат на пъпеш. При тези модели изразните средства са цветовете и символите на лятото. Africana e колекция, която набляга на детайли от африканския бит и култура. Тук в чудесен синхрон са вплетени цветове и геометрични фигури.

Потопете се в богатството на африканската мистика с тези умело проектирани и вдъхновяващи часовници. Моделите от серията Irony Xlite са типични предложения за градската среда. Често съчетават два цвята и допълнителна информация като дата и хронограф. Те могат да се комбинират с няколко стила на обличане, практични са и много удобни в забързаното ежедневие.

Назад към всички новини
Споделете