Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Pulsar и спортиста Пол Рончети представиха новата колекция Х

Pulsar се е вдъхновил от екстремните спортове за моделите си Х и ги е направил специално за тях. Когато през 2013 година пуска колекцията Pulsar X от спортни часовници, то реакцията на различни пазари е незабавна и се отличава с много ентусиазъм. Те са предназначени са хора, при които са комбиниран интересна визия и високо качество.
Водещият модел за тази година е 60-минутен хронограф, който изглежда перфектно. Корпусът е изработен от неръждаема стомана, а каишката е от силикон. Стъклото пък е минерално. Всяка аналогова скала е с различен дизайн, така че информацията се разчита лесно с едно поглеждане. В аналоговата скала на 3 часа се изобразява времето в 24-часов формат. Хронографът Pulsar X е  с богата функционалност и създаден специално за почитателите на екстремните спортове. Подходяща е за хора с предпочитания към активния начин на живот. Диаметърът на корпуса е 50 мм. Освен красив, моделът е с водоустойчивост от 10 бара – това означава, че може да се използва по време на плуване. Задният капак се завинтва. През тази година има значимо разширяване на колекцията, чието пускане се чества с възникването на партньорство с изгряващата звезда в света на скейтборда - Пол Рончети. Този спортист е роден в Англия, но се мести в Калифорния, където се отдава на любимия си спорт. Пол Рончети вече носи часовник Pulsar X и се възползва от неговите възможности.
Ето и какво споделя спортистът по този повод: „Нося този часовник от известно време и съм доволен от него. Той е достатъчно здрав, за да издържи на изпитанията, които предлага моя спорт, а и харесвам начина, по който изглежда.” Pulsar търси дългосрочно партньорство с този спортист, за да създаде часовници, които отговарят на изискванията на екстремните спортни личности.
Марката Pulsar винаги съумява да създаде за своите клиенти достатъчно атрактивни часовници, които да отговорят на желанието им да се отдадат спокойно на приключения. Същевременно те са и достатъчно елегантни.

Назад към всички новини
Споделете