Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Rado е официален времеизмервач на тазгодишния турнир Abierto Mexicano Telcel

Луксозната марка за часовници Rado с гордост обяви своята нова роля като официален измервач на време на Abierto Mexicano Telcel за 2015 г. Турнирът ще се проведе в Акапулко, Мексико от 23-ти до 28 февруари.  На този турнир ATP 500 и WTA International Even, който се провежда за първи път през 1993г., вземат участие както мъжки, така и женски сингли, както и двойки.
Като официален времеизмервач на това събитие, Rado ще заема своето място на корта с корнер часовници във формата на HyperChrome. С тяхна помощ ще може да измерва с максимална точност всяка минута от всеки мач. Rado HyperChrome са спортна и изискана колекция часовници. На турнира ще има също така часовник от корт колекцията, оцветен в синьо. Брилянтният цвят на този моноблок модел символизира твърдите кортове в турнира.

Посетителите на този модерно състезание са поканени да тестват скоростта и услужливостта на Rado Smash Corner, получавайки възможността да проверят дали се нареждат сред професионалистите, съобразно показаните резултати. Те също така могат да посетят и щанда на швейцарския бранд Rado, където ще открият тенис вдъхновението Rado HyperChrome Court Collection, както и други атрактивни колекции, предлагани от швейцарската марка. Това преживяване си заслужава.
Abierto Mexicano Telcel 2015 е професионален тенис турнир, който се играе на открито и на твърди кортове. Тазгодишното събитие ще е 22-то издание на мъжкия турнир и 15-то за жените. То е част от 2015 АТР World Tour и 2015 WTA Tour.

Назад към всички новини
Споделете