Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Raymond Weil повишава лукса с още един тон

Дълбоката взаимовръзка на компанията Raymond Weil  с музиката е очевидна и намира реализация в новите модели от колекцията Nabucco Rivoluzione II, която се представя в комплект със слушалки Sennheiser. Безелът е керамичен, корпусът и циферблатът пък са с изключително елегантна визия. Моделите са със стоманен или титаниев корпус. Размерът на корпуса е 46 мм и изглежда добре с червените или жълти стрелки, които са изключително свеж акцент. В популярната колекция Freelancer  също има нов модел, който се предлага с размер на корпуса от 29 мм или 42 мм. Циферблатът му е в черно и на него изпъкват индексите в златисто, както и балансът на 12 часа. Колекцията Toccata е изцяло обновена. Raymond Weil предлагат на клиентите си богат избор– корпуси  със златисто покритие  и размери от 29, 39 или 42 мм. Клиентите могат да подбират и от различни варианти за дизайн на циферблата.

Моделът Maestro Phase de Lune  също е обновен. Акцентите по циферблата са в контрастни на него цветове. Стрелките са в синьо, като  тази за датата е издължена. Корпусът на часовника е с размер 44 мм и е изработен от неръждаема стомана. Кожената каишка от алигаторска кожа и допълва елегантното излъчване на модела.

Екипът на Raymond Weil  заимства името на героинята от операта на Пучини „Турандот”  за колекцията си Жасмин. Моделът е с диаметър на корпуса от 35 мм. Безелът му е украсен със 113 диаманта.

Богат избор, високо качество и разкош. Можете да почувствате цялата тази елегантност, излъчвана от моделите на марката Raymond Weil.  Благодарение на изящната си визия всеки от тях бързо приковава погледа, а успешните продажби са гарантирани.

Назад към всички новини
Споделете