Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Raymond Weil представи Nabucco в нова тоналност

Емблематичната колекция Nabucco на Raymond Weil се завръща с пълна сила тази година. Моделите с идеални пропорции излъчват неповторима харизма. Серията носи името на популярната пиеса на Джузепе Верди „Набуко” и като съвършената мелодия са толкова изящни и красиви. За първи път производителят използва керамика за дизайна на безелите.
Колекцията Nabucco се появява през 2007 година. Часовниците са  с модерни механизми и елегантни. Колекцията допада на ценителите на луксозните модели по целия свят.
Направени са промени по дизайна на корпуса, циферблата и безела. Обновената колекция  Nabucco Rivoluzione II комбинира  прецизност и швейцарски традиции в производството на часовници. За производството на моделите са използвани висококачествени материали – карбон, титаний и сега за първи път керамика- и съвременни технологии. Запазен е един от символичните елементи в колекцията на Raymond Weil - Nabucco – единствената цифра е на 12 часа, а останалите часове са отбелязани с индекси.
Който и от новите модели от колекцията да предпочетете, то няма как да останете разочаровани от външността и възможностите му. Те са перфектен избор, ако се нуждаете от изтънчен подарък за важен за Вас човек.

Назад към всички новини
Споделете