Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Raymond Weil със специално издание Maestro, посветено на създателя на марката

Реймънд Уейл е интересна личност, а неговата компания през годините си извоюва международно признание. Фирмата му днес е една от няколкото независими семейни производители на часовници. Внукът на основателя днес е начело на Raymond Weil. Той поема управлението през април 2014 година. Актуалните Maestro на компанията са уникални модели, произведени в лимитирани бройки.
Духът на основателя на компанията се предава и на внука му и днес той продължава традициите и създава надеждни и изтънчени швейцарски часовници.Новият модел , посветен на опита и работата му, е с автоматичен механизъм и резерв от мощност от 42 часа.  Всяка бройка е с уникален номер на механизма си и е със сертификат. Корпусът е с диаметър 45 мм и е с покритие с цвят розово злато. Върху циферблата е с подписа на Реймънд Уейл.
Бутоните, разположени от двете страни на коронката, позволяват на хронометъра да стартира, спира, рестартира и да се пренастройва. Дизайнът на часовника е наистина впечатляващ. Моделът се предлага в кутийка, изработена от маслиново дърво и с подписа на Реймънд Уейл. Часовникът отразява цялостното му излъчване.
Моделът е произведен в лимитирани бройки и не само подчертава  посвещаването на Raymond Weil на производството на часовници, но и е в чест на семейните ценности. Всичко това води до появата на висококачествени нови модели, отличаващи се с популярното швейцарско качество.
Maestro е лимитирано издание, посветено на Реймънд Уейл. Като направен в чест на създателя си, той е напълно достоен и отговаря на талантливия творец. Това личи по всеки елемент от изработката му – изящната каишка от естествена кожа, красивият стоманен корпус с покритие в цвят розово злато. Производителят е популярен с умението си да създава часовници, изящни като  изпипани музикални творби.

Назад към всички новини
Споделете