Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Raymond Weil си партнира с китарист за изработката на часовник

Швейцарският производител на часовници Raymond Weil е привлякъл китариста Милош Карадалич, за да създадат специален модел, като парите от продажбите на някои бройки от него  ще бъдат дарени за благотворителност. Raymond Weil ще продаде на търг две бройки от общо 50-те произведени по време на подбрани събития през тази година. Цялата печалба от продажбите ще се дари на дом за сираци в Черна Гора. Тази кауза е избрана от самия китарист. „Милош е наш идеален партньор, защото представя бъдещето на класическата музика в световен мащаб”, заяви Маркус Брейбрук – шеф на маркетинга и отдела по комуникации в Raymond Weil, Лондон. „Първоначално се срещнахме с Милош на наградите БРИТ  за класическа музика преди две години и бяхме омагьосани от неговия чар, харизма, присъствие и разбира се талант”, допълни още той. „Ние планирахме отдавна партньорство с него и ето, че моментът е подходящ за това и можем да създадем заедно много красиви часовници, които комбинират модерност и класическа визия – подобно на Милош, който свири елегантно на китара и същевременно носи кожено яке и дънки”. Вдъхновение от неговата музика е вложено в този часовник. Часовникът се задвижва от самонавиващ се механизъм,  а балансът е видим.  За да бъде един наистина колекционерски модел, то върху капака му има подпис на китариста.
С този свой нов модел Raymond Weil доказва за пореден път, че музиката е неделима част от имиджа на марката, както и от маркетинговата й стратегия.
Участието на талантливия китарист в налагането на новия модел е добро решение, защото  ще привлече вниманието както на почитателите на музиката, така и на първокласните маркови часовници.

Назад към всички новини
Споделете