Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Reymond Weil с нов лимитиран модел Nabucco Gibson

Часовниците на Raymond Weil са гарант за качество и лукс. Когато чуете името на марката, автоматично ще го свържете с изисканост и прецизност, относно дизайн и технологии. Класата на швейцарските часовници проличава и в самите колекции, които пускат на пазара, като те не случайно са наименувани на творбите на известни, класически композитори. Името им е емблема за изисканост, обвита в класически външен вид, в часовникарската индустрия. Обаянието им се усеща още от пръв поглед и едно е сигурно- невъзможно е да останете безразлични.

Съчетанието между високи съвременни технологии, вложени в механизма, и издържания във всяко отношение дизайн на тези часовници, ги прави толкова популярни по света.

Raymond Weil стриктно следват класическата линия през цялото това време от създаването си. Това ще забележите и в най-актуалните им предложения, които са един рефрен към миналото, но въплъщаващ съвременни нотки.

Наскоро марката обяви своя нов продукт, изработен в сътрудничество с марката Gibson. Заедно те създават един много специален Nabucco часовник в лимитиран вариант.

Моделът е вдъхновен от индивидуалния тунинг - Gibson SG Standard, като специалното издание включва четири основни характеристики на дизайна, преоткривайки ги върху циферблата на часовника. Изработката на Nabucco Gibson е от стомана и титан с 46-милиметров диаметър на корпуса. Циферблатът е в стандартно черен, обходен от шест нишковидни вдлъбнатини, символизиращи струните на Гибсън. Логото на популярната марка китари е разположено под 12 часа. Рингът е изработен от сива керамика с изобразена тахиметрична скала. Механизмът на часовникът е автоматичен със 27 камъка и 46-часова мощност на резерва.

Главният изпълнителен директор на Raymond Weil Ели Бернхайм споделя, че е горд от сътрудничеството с такава компания като Гибсън, която е емблематична в музиката. Също така с радост представя уникалния Nabucco с ограничена бройка от 200 бройки – почит към музиката и часовникарството от висок клас.

Henry Juszkiewicz- представител и главен изпълнителен директор на Gibson, казва, че двата бранда са една перфектна комбинация от високи научни постижения и изработка. Той не скрива и вълнението си, че са част от линията Nabucco, вдъхновени от най-високо качество китари и изключителни часовници.

Назад към всички новини
Споделете