Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Seiko Criteria – за любителите на височините и скоростите

Вдъхновен от идеята за полет с джет екипът на Seiko гордо представя най-новата си серия Criteria, включваща мъжки хронографи. Интересният дизайн на циферблатите напомня за арматурно табло и предоставя оптимално добро разчитане на информацията. Господата, които се стремят към съвършенство и обичат високите скорости, със сигурност ще възприемат такъв модел като идеалния за тях.
Новата серия на Seiko – Criteria – включва хронографи, които са с интересен стил на циферблатите и тахиметрична скала на безела. Моделите са снабдени с верижка от неръждаема стомана и версии с йонно покритие. Цветовете на циферблатите са – тъмно кафяво, тъмно лилаво, тъмно синьо или тъмно зелено, както и черно. Луминисцентните стрелки и индекси са подходящи  за онези, които  обичат приключенията през нощта.
Моделите притежават стандартните за хронографи функции на серията  Criteria  -  хронограф на 6 часа, скала за минутите. За мнозина ще бъде практично прозорчето за датата. Собствениците на часовниците могат да получат важна за тях информация, докато се намират нависоко в небето.
Освен това всички версии на моделите от новата серия разполагат с водоустойчивост от 10 бара, която ще се хареса на любителите на приключенията. Що се отнася до стъклата  на часовниците, то те са направени от сапфир-кристал. За да се подсигури максимална четивност на информацията и издръжливост, всички часовници от серията  са със задни капаци, които са водоустойчиви и със завинтване.
Хронографите SEIKO Criteria напълно въплъщават желанието на екипа на марката да създаде перфектни уреди за измерване на времето, които същевременно впечатляват и с привлекателна външност.

Назад към всички новини
Споделете