Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Seiko обновява колекцията си Grand

Колекцията Grand на Seiko постига голям успех в Япония и присъствието й на пазара в Европа и други пазари бързо се засилва. Всеки от моделите, включени в нея, е изработен майсторски и оборудван с модерни технологии. Той е точен, комфортен за носене и издръжлив.
В колекцията Grand за 2014 година са включени пет нови попълнения, които са вдъхновени от модела Self-dater от 1964 – първият с прозорец за дата на компанията. Три от моделите са с механизми Spring Drive – те са изключително точни и имат резерв на мощност от 72 часа. Този пружинен механизъм е много предпочитан от клиентите, тъй като е прецизен – отклонението му е само +/-0,5 секунди дневно. Часовниците са с водоустойчивост до 10 бара и имат сапфир-кристал стъкла с покритие против отблясъци. Разполагат със завинтване на задния капак.
Другите два часовника са оборудвани с иновативния кварцов механизъм 9F.
С това обновяване на колекцията си Grand от компанията Seiko отново ще привлекат интереса на клиентите си. Японският производител винаги има по един скрит коз в ръкава си и тази година също разполага с нещо, което да ни изненада.

Назад към всички новини
Споделете