Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Seiko печели Гранд При наградата “Petite Aiguille”, Женева

В часовникарската индустрия, където много часовници в много страни са отличени с различни награди за своите заслуги, една награда стои над всички останали. Това е големият женевски приз за часовници. Събитието е основано през 2001 г. и веднага се превръща в своеобразен „Оскар” при часовниците. Наред с Baselworld Fair, това е другата ключово дата в календара за всички, които са в часовникарския бизнес.

На 31 октомври 2014г. в женевския Гранд театър е проведено награждаването. Раздадени са общо 17 награди, повечето, от който са връчени на модели в определени категории като Tourbillon, „Chronograph” (хронограф) и “Jewellery” (бижута). За сметка на това категорията “Petite Aiguille” е отворена за всеки часовник от всякакъв тип. Журито от 25 експерти в областта на луксозните бижута и часовници, избира за победител Grand Seiko Hi-Beat 36000 GMT, лимитирана серия.

Корпорацията Seiko с удоволствие и чест прие това отличие. За повече от половина век Grand Seiko е най-доброто от марката, в което може да откриете красотата, издръжливостта и качеството в технологичните и дизайнерски постижения. Най-престижната награда в тази индустрия е още едно признание и почит към таланта и уменията, вложени при създаването на тази забележителна Seiko колекция.

Отличеният часовник първо бе представен на Baselworld 2014. По отношение на изпълнението и външния вид, той въплъщава най-доброто от механичните часовници на Seiko. Калибърът му осигурява голяма точност от +5 до -3 секунди на ден и мощен резерв от 55 часа. Моделите показват и двойно часово време (GMT). Това е идеалният избор за хората, обичащи да пътуват.

Назад към всички новини
Споделете