Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Seiko Premier Kinetic със специално издание, посветено на Джокович

Световноизвестната японска марка Seiko, придобила популярност и спечелила любовта на хиляди хора по света, представи най-новата си лимитирана колекция. Специалното издание е проектирано и респективно посветено на сръбския тенесист Новак Джокович. С всяко свое участие той се превръща в легенда, а името Seiko също не е без история. Така двете имена се обединяват в един съвършен часовник, съчетаващ непреходно качество с усет към спорта.
През последните години Новак Джокович се превърна в играч номер едно в света. Той демонстрира своите умения на различни терени – вътре и вън, на глинени и тревисти площи, на твърди кортове, през деня или нощта. За него няма пречки и това го превръща в звезда. Вдъхновени от тази всеотдайност към тениса, дизайнерите на Seiko превръщат новите модели в отражение на различните условия, в които сръбския състезател е поставен ежедневно, вървейки по пътя на славата.
Както всеки кинетичен калибър, движението на тялото осигурява захранване на механизма, за да работи. При тези модели, обаче, енергията се съхранява по един уникален и много практичен начин. Когато не носите часовника, той преминава в „спящ режим”, като може да запомни точния час и дата до четири години. Веднага щом го поставите на ръката си, Seiko Kinetic се „събужда” и рестартира автоматично до правилния час и дата, като включва и високосните години до 2100г.
Новите модели се предлагат с метални верижки и кожени каишки.
Специалната колекция носи инициалните на Джокович на задния капак и се предлага в красива презентационна кутия. И не забравяйте, че количествата са ограничени.

Назад към всички новини
Споделете