Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Seiko Prospex – часовници за истински спортисти

За производителите на часовници – спортните приключения в морето, на суша или в небето –  са голямо предизвикателство. От пускането на своя първи часовник за гмурци през 1965 година Seiko надминава очакванията на онези, които се нуждаят от наистина надеждни часовници. С колекцията си Prospex и актуалните попълнения в нея компанията Seiko определено знае как да отговори на техните очаквания.
Новият Prospex Kinetic подводен часовник с GMT е с водоустойчивост от 20 бара, а дизайнът му го прави наистина уникален. Информацията върху циферблата е подредена така, че да се разчита лесно. Стъклото е от сапфир-кристал и с покритие против отблясъци.
Задвижването е с кинетична технология – перфектна за един часовник за гмурци, тъй като не е необходима смяна на батерията. Моделът се предлага с метална верижка или силиконова каишка, която е здрава, гъвкава и може да се ползва дълго време. Той е произведен според традиционни технологии на Seiko, но разполага и с най-модерен дизайн и технологии.
Хронографът Prospex Aviation е със соларна батерия и е модерна интерпретация на класическия Seiko. Моделът се захранва самостоятелно от светлината и предоставя на пилотите ценна информация по време на полета им.
Няма граници за почитателите на приключенията.Часовниците Prospex са готови за всякакви предизвикателства и работят надеждно и в по-сурови условия. Това са спортни модели с най-модерни технологии на Seiko.

Назад към всички новини
Споделете