Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Seiko пусна нови спортни модели с кинетична технология

Новата колекция часовници Seiko Sportura Kinetic Direct Drive включва великолепни модели, които същевременно са на разумна цена. Те се предлагат във варианти със син SRG017P1 и с черен циферблат- SRG019P1, както и във версия с корпус с PVD  покритие и с каишка от перфорирана кожа - SRG021P1.
При изработката им екипът на Seiko e обърнал внимание на всеки детайл. Те са спортни и същевременно елегантни. Едно от основните предимства на тези кварцови часовници е, че разполагат с батерия, която се зарежда, докато ги носите на ръката. Същевременно са с технология Kinetic Direct Drive, позволяваща да зареждате батерията чрез завъртане на коронката. Индикаторът за резерва от мощност показва продължителността на живота  на батерията. Той разнообразява и цялостния дизайн на часовника. Само със Seiko Kinetic Direct Drive можете да получите цялата точност и надеждност, характерна за кварцовите механизми. Към прецизността на японските продукти е добавена и икономичността на кинетичната технология.
Върху стрелките и индексите има луминисцентно покритие, което дава възможност за четивност на информацията и в тъмна среда. Диаметърът на корпуса е 44.5 мм. Безелът може да се върти.
Екипът на Seiko не е изневерил и този път на стила си да предлага  иновативни продукти на своите клиенти. Моделите от колекцията  Seiko Sportura Kinetic Direct Drive определено има с какво да впечатлят и най-претенциозните  любители на модерните технологии. С такъв часовник на ръката си не само ще сте наясно за точния час, но и ще имате предимството да го зареждате, докато се движите.

Назад към всички новини
Споделете