Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Seiko с лимитирана серия, посветена на Новак Джокович

Новак Джокович триумфира вчера (1 февруари) в Откритото първенство на Австралия, където постигна своя пета победа в тазгодишния тенис турнир. Когато шампионът вдигна купата, на ръката си носеше часовник Astron GPS Solar на Seiko. Не е тайна за никога, че Джокович непрекъснато пътува по света, съобразно своите ангажиментите. Това му налага и постоянно сменяне на часовите зони най-малко 60 пъти тази година. С часовника Ariston, обаче, той няма да има никакви затруднения, какъвто и натоварен график да следва. Моделът ще е винаги сверен само с едно натискане на бутона.

Astron GPS Solar Chronograph бе представен в Baselworld по-рано тази година. Той има умението да зададе всяка часова зона само чрез натискането на един бутон. Практичното качество го прави предпочитан от сръбската звезда- Джокович. Други предимства на модела са 6-часовият хронограф с точност до 1/5-та от секундата. Вечен календар, който е настроен до 2100г. и калибър 8 X 82. За тези, който обичат дълбочините, ще кажем, че часовникът разполага с водоустойчивост до 100 м.

Японската компания Seiko пусна ново ограничено издание на Astron, което да е в унисон с тазгодишния тенис турнир в Уимбълдън. Моделът носи името и подписът на Джокович, които може да видите гравирани на задния капак. Соларният хроногравф е оборудван с най-новите и модерни технологии, освен че се захранва от слънчевата светлина, той е и с вграден GPS. Завидните му характеристики са събрани в една солидна спортна обвивка, при която умело е съчетано розово злато със здрава полимерна каишка. Като за истинските стилни спортисти. Лимитираният модел ще бъде пуснат в продажба от ноември, а количествата са ограничени до 2500 бройки.

Назад към всички новини
Споделете