Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Seiko Ви кани на виртуална разходка в своя музей

Музеят на Seiko се намира в центъра на Токио. В него са показани голямо разнообразие от експонати, които започват от най-ранните азиатски и европейски часовници, оставили забележителна следа през 19-ти век. Един от тях са Wadokei – японски механични часовници, които са създадени да измерват традиционното японско време. Разбира се, няма как да мине без продуктите на Seiko, датиращи още от създаването на фирмата през далечната 1881 г. до днес . В музея са показани спортните модели часвници, правени  през времето, както и измервателно оборудване, също така няколко интерактивни изложения. Всичко това несъмнено ще зарадва окото на ценителите

Музеят на марката с радост ще посрещне всеки свои почитател или любител, но ако не можете да си осигурите разходка до там, направите го от вкъщи. Не е трудно да се потопите в атмосферата на часовникарското изобилие и то само с един клик. Обиколете виртуалният музей на Seiko на уебсайта - http://museum.seiko.co.jp/virtual/en/index.html.

Уютно седнали във вашия дом сега можете виртуално да разгледате всяка стая и да се възползвате от интерактивната 360-градусова панорама с допълнителни обяснения към ключовите експонати. Снимките са придружени от вградени връзки, чрез които да видите подробна информация за забележителните експонати със снимки и видео.

Програмата е на английски, японски и китайски и е достъпна за посетители чрез компютри, таблети и смартфони. Ако сте в Япония или имате път натам задължително разгледайте този различен музей. Той се намира само на 10 минути с такси от Асакуса и е една от най-големите атракции в Токио. Вижте, чуйте и почувствайте богатството на времето, защото това е една възможност да се запознаете с историята на часовниците по интересен начин.

 Лично или чрез уебсайта Seiko с радост ще посрещне всеки свой посетител.

Назад към всички новини
Споделете