Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Швейцарската класа личи във всеки Swiss Made часовник

Когато видите Swiss Made, то това е гаранция, че часовникът е швейцарски. Мнозина са желаещите да притежават оригинален модел. Какво ли трябва да притежава той, за да е наистина такъв? Обозначението за швейцарския произход се поставя върху механизъм, корпус, циферблат и други елементи от часовниците.

Има няколко изисквания за  това часовниците да са наистина швейцарски. Да са с механизъм, произведен  и сглобяван в Швейцария.  Да са получили  одобрение от  специалист в страната. За  отговаряне на стандарта  също трябва механизмът да е сложен в Швейцария и да е бил изпитан от швейцарски часовникар. За швейцарски се приема и часовникът, частите  на който се оценяват  поне наполовина от общата му цена, без да се включва в това и монтирането.

Ако  сглобяването на механизмите не е извършено в Швейцария, но продуктът отговаря на другите необходими изисквания, то може да се постави обозначението Swiss Movement.  В такива случаи обаче не се използва  Swiss Made на  капак или циферблат.

Обозначението Swiss Made е с протекция от 1971 година. Регламентирането му е станало с указ на Швейцарското федерално правителство. Повечето  швейцарски производители  поставят надписа Swiss Made върху предната част на часовника, а тези от други места по света – на задната.

При нас във Vip-Watches.Net ще откриете много оригинални швейцарски часовници. С тях на ръката си  можете да бъдете безупречен по отношение на стил  и да не закъснявате за важни за Вас задачи.

Славата на швейцарските модели е всеизвестна, защото те разполагат с всичко необходимо, за да се наредят сред първокласните продукти. Сред едни от най-впечатляващите  швейцарски красавци на пазара са тези на Tissot. Те не само изглеждат добре, но някои от тях са и с модерни функции - наскоро компанията представи свой модел с тъчкрийн и соларна батерия.

Certina  и Candino също има какво да предложат на любителите на луксозното, марковото и красивото. За дамите, които са подвластни чара на диамантите, Certina предлага наистина изкусителни модел. Invicta е швейцарска марка часовници, която също заслужават внимание.

 Спрете се на някой от моделите на тези швейцарски компании – както за себе си, така и за подарък и ще се насладите на професионализма, с който те изработват своите продукти. Те допринасят  да се чувствате по-уверени в ежедневието, защото разполагате с наистина стойностен аксесоар.

Назад към всички новини
Споделете