Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Скиорката Микаела Шифрин ще рекламира марката Longines

Микаела Шифрин е новото рекламно лице на марката Longines. Тя е американска скиорка в ски алпийски дисциплини. Получила е международна признание за своите впечатляващи постижения, а сега популярността й ще спомогне на много клиенти да проявят още повече интерес към часовниците на Longines.
Стартът на новия алпийски ски сезон е възможност за Longines да покаже новата личност, която ще представя часовниците на компанията. Младата спортистка е победител в редица състезания. Тя е получила награда за най-добрия скиор на възраст под 21 години, който се състезава за световна титла по ски алпийски дисциплини. Сред нейните награди са световна шампионка от 2013, както и два кристални глобуса в нейната дисциплина: слалом.


Историята на компанията на Longines и участието й в ски алпийски дисциплини датира от 1933 година. Longines е официален партньор на Световната купа по ски алпийски дисциплини от 2006 година насам. Часовникът, който ще бъде използван тази година ще е хронографа Conquest 1/100th Alpine Skiing, специално създаден за професионални скиори, както и за феновете на тази дисциплина. Моделът измерва времето  и има интуитивен аналогов дисплей. Всичко това е възможно благодарение на кварцовия механизъм, специално разработен за Longines.
Впечатляващата биография на Микаела Шифрин е основна причина тя да бъде прибавена в списъка на рекламните лица на Longines. Нещо повече – това партньорство е в съответствие с разбиранията на екипа на марката – да подкрепят перспективните спортни шампиони. Longines на практика организира различни проекти, свързани със събития като престижни тенис турнири и ски състезания.
Часовниците с марка Longiness са с широка популярност, заради предимствата им, утвърдени през годините. Тя стартира дейността си през 1832 година. Опитът й в часовникарската индустрия през двата века от функционирането й демонстрира силна отдаденост на традициите, елегантността и спорта. Дълги години работи като официален таймкийпър на световни шампионати и партньор - на международни спортни федерации. Longines е член на Swatch Group S.A – водещ в света производител на часовници и свързаните с тях продукти.
Богатата история на компанията я е направила достатъчно известно име по целия свят. Тя напомня за себе си и чрез различните популярни личности, които носят часовниците на ръката си. Микаела Шифрин е поредната от тях.

Назад към всички новини
Споделете