Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Стадионът в Биен се превръща в Tissot Arena

Стадионът в курортния град Биен (Бил) в бъдеще ще бъде известен като арена на Тисо. Швейцарският град Биен, марката Tissot и двата най-големи спортни клуба- EHC Bienne и FC bienne влизат в партньорство. Групата на Swatch поема ангажимент чрез Tissot, спортният център в града да получи най-съвременното технологично оборудване. Също така марката ще предостави подкрепа за спортните клубове. Инициативата подчертава силната връзка между най-голямата Swatch група с родния си град. Договорът е за срок от минимум 10 години и бе подписан през последните няколко дни. За Tissot модерният и атрактивен двоен стадион-комплекс с отлична локация, както и с клубовете от най-високо ниво, които играят там, е чудесна платформа за позиционирането на марката в спортния сектор. Биен е доволен, че най-голямата часовникарска група в света се ангажира с родния си град.

За Ерих Фер, кмет на града, това партньорство е важно в различни аспекти. Той споделя, че съвместната работа не само потвърждава привлекателността на стадионите и спортните събития, домакин на световноизвестни марки, но и заздравява връзката на Tissot с този регион. Благодарение на поетата отговорност от тяхна страна, стадионът ще вдигне нивото на качеството и техническото оборудване, посредством най-съвременни табла и системи за показване. Това ще превърне стадионът в първокласно място с  разнообразие от преживявания.

Часовникарската марка Tissot има удоволствието да обяви партньорството си с град Биен. Тисо Арена отваря нови възможности за спортни и културни събития. Брандът затвърдява своите позиции в света на спорта като официален времеизмервач на множество световни първенства като хокей, колоездене, баскетбол и MotoGPTM. „Благодарение на регионалните си инстинкти при изработката на часовници, ние напомняме, че винаги има време за спорт и отдих” заяви François Thiébaud, председател на Tissot.

Назад към всички новини
Споделете