Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Sunnto Ambit 3 спечели награда за най-добър дизайн

Финландската часовникарска марка Sunnto с гордост обяви, че е носител на една от най-престижните награди, а именно за най-добър дизайн. Признанието е заслужено от спортния модел с GPS Suunto Ambit 3. Най-добър дизайн е най-дълго чаканата и призната награда в света за дизайн. Събитието се организира всяка година от чикагския музей на архитектурата и дизайна в сътрудничество с Европейския за архитектура, изкуство, дизайн и градски изследвания.

Спектърът на този конкурс е широк. Той обхваща всяка година нови потребителски продукти, приемайки по няколко хиляди заявления от производители и фирми, занимаващи се с графичен дизайн. Над 48 страни ежегодно вземат участие в това състезание. Всички наградени продукти и всички други графични материали се публикуват в годишника Good Design за 2014-2015 г., а също така се поместени и на уеб сайта на The Chicago Athenaeum Museum.

Suunto Ambit 3 притежава опростен външен вид на мултиспортните часовници. Тънкият и по-изчистен вид на модела не прави компромис според изискванията за мултиспортните часовници и триатлон. Новият модерен ринг на тези часовници отваря много възможности за смели цветови комбинации. Те са в пълен синхрон с силиконовите каишки, които се вписват в изискванията за комфорт и удобство за китката на ръката. Дизайнът на Ambit 3 е ергономичен във всяко едно отношение наред с това, че е естетически издържан. Неслучайно Björn Bornemann, дизайнер на спортните модели Suunto, казва, че Ambit 3 Sport изглежда страхотно на пистата, а също толкова добре и в офиса.

Good Design избира Suunto Ambit 3 Sport GPS заради неговия елегантен дизайн, но и съвременните му финкции за бягане, плуване, различни цикли от време и мобилната му връзка. Моделите са изцяло проектирани и произведени във Финландия.

Назад към всички новини
Споделете